If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
no..il brasato è la carne che c'è dentro...di solito il brasato si fa al barolo..ma è un'altra cosa. Gli agnolotti son col sugo normale...niente vino.
Non so poi se la carne dentro è stata sfumata prima..chiedo a mia madre
no..il brasato è la carne che c'è dentro...di solito il brasato si fa al barolo..ma è un'altra cosa. Gli agnolotti son col sugo normale...niente vino.
Non so poi se la carne dentro è stata sfumata prima..chiedo a mia madre
Su nell'alessandrino li scolano e li bagnano di dolcetto
e dopo viene la razione con il sugo
Mo vi dico : antipasti da definire Primoenne alla siciliana secondo:Arista con una salca non ancora decifrata Contorni:friarielli,scarole olive capperi e pinoli ecc,frutta secca a beveroni,struffoli,zeppole,roccocò,sapienza,mustacciuoli,tortanette ecc...il tutto innaffiato da un chianti amabile!
antipasti vari
crepes (ai funghi, ricotta e spinaci e carne)
agnello al forno con le patate
agnello col sugo
arrosto in salsa di carote
frutta secca
ananas e frutta varia
crostata alla nutella
panettone
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta