If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
x 100 gr:
-Proteine 75 gr
-Carboidrati 10 gr
-Grassi 5 gr
-Calcio 578,2 mg
-Sodio 187,1 mg
-Potassio 770 mg
Ingredienti:
1) proteine del siero di latte concentrate ultrafiltrate
2) proteine del siero del latte isolate cross flow microfiltrate
3) proteine del siero del latte isolate tramite scambio ionico
4) proteine del siero del latte parzialmente idrolizzate
Il gusto di quelle che sto usando io (fragola) è ottimo. La solubilità eccellente (io riesco a scioglierle anche in un bicchiere senza shaker!). Valori riportati in etichetta buoni.
Mi sa che le ricompro.
Originally posted by Euro79 in generale è meglio che la quantità di sodio contenuto nelle proteine sia alto o basso?
Basso, deve essere basso! Altrimenti significa che la lavorazione è frutto di trattamenti con acidi (economici e poco efficienti,indice di scarsa qualità). Orientativamente non più di 250/300 mg per 100 g. Nelle Optimum è 187.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta