If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la veicolazione nn dipende dagli zuccheri(cm erroneamente spesso si crede), bensì dal sodio..per cui sia
bicarbonato che brioschi=veicolazione
non sono affatto d'accordo. tant'è vero che col basenpulven il rapporto consigliato e di 1:1, più basso che col bicarbonato di sodio, anche se di sodio ne contiene meno:
La composizione del prodotto basenpulven è la seguente:
carbonato di calcio 35,7% bicarbonato di sodio 28,6%
carbonato di magnesio 21,4%
amido di mais
fosfato di sodio 3,6%
bicarbonato di potassio 3,6%
talco
magnesio stearato vegetale
"Sbalordito rimase il diavolo quando comprese quanto osceno fosse il bene e vide la virtu' nello splendore delle sue forme sinuose!"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta