If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si, ma il "budino" uno la fa con cosa vuole, basta mettere poca acqua , non capisco ste disquisizioni.
Poi che esistano proteine più o meno dense, con gomma di guar, caseinato, etc, oppure dolci o meno dolci è un altro discorso.
sicuro, hai ragione anche te...
anche con le isolate si fa il budino, difatti io le mangio(avo) in quel modo
sicuro, hai ragione anche te...
anche con le isolate si fa il budino, difatti io le mangio(avo) in quel modo
Io l'ho precisato perchè non vorrei che ai ragazzi venissero delle fisse che esistono proteine speciali da mangiare con il cucchiaio solo perchè lo scrivono da qualche parte
Non credere a tutto quello che "dicono", pensaci su.
Metti le proteine, qualsiasi proteina, e poi aggiungi una piccolissima quantità di latte o acqua, poi cerchi di mescolare la pasta formatasi aggiungendo acqua (pochissima alla volta) fino a che non raggiungi la densità desiderata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta