Barrette fatte in casa

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  • BESTIOLINA
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    • VILLAGGIO PINGUINO
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    #31
    Originariamente Scritto da nIK0 Visualizza Messaggio
    rep per tutti e due gli interventi
    l'unico problema è che nn ho whey neutre, ON rulez fragole e casein vaniglia...


    l'aspartame che viene utilizzato per aromatizzare le proteine ad alte temperature come è ben noto si denatura diventando acido formico che è tossico assai, di conseguenza il procedimento a microonde è escluso.
    rimangono comunque valide per il procedimento col freezer di Ct-7B
    Last edited by BESTIOLINA; 15-02-2008, 18:01:35.

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    • spronchise
      Bodyweb Senior
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      #32
      Originariamente Scritto da BESTIOLINA Visualizza Messaggio
      BARRETE LOW CARB

      Allora, eccola per le 0 carb
      Ingredienti:
      30gr di proteine neutre(non aromatizzate e dolcificate)
      30gr di mandorle tostate sgusciate e macinate
      15gr di glicerolo
      10gr di olio(soya, lino o oliva se non vi dispiacciono)
      10gr di cacao amaro.

      Unite in una terrina le proteine ed il cacao.
      Quando saranno ben amalgamati, aggiungete le mandorle, mischiate e quanto si saranno bene distribuite, aggiungete il glicerolo e l'olio.
      Otterrete un aggregato, non un impasto, in quanto non è presente l'acqua.
      A questo punto inserite il risultato in un contenitore per microonde della grandezza di una barretta piatta, io uso un contenitore di 11cm x8cm e lo riempio pressando l'aggregato fino a dargli una certa compattezza.
      Mettete in microonde per 30 secondi a potenza massima, rivoltate il contenitore e fate la stessa cosa per l'altro lato della barretta.
      Fate raffreddare al coperto, in modo che non si secchi troppo, e mangiate
      Si possono conservare in frigo per almeno 3 giorni,l'unico inconveniente è che possono indurirsi(dopo 2 giorni circa) visto che non vi è stata aggiunta acqua.
      Questa è la versione no carb, per le altre potete trovare soluzioni alternative
      Bye


      a me hanno retto 20 giorni in frigo ben sigillate, quindi direi che vale la pena il tempo perso
      ora vado a casa e dico alla mì mamma di farle...intanto te ti meriti una rep..sei un grande

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      • X3me
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        #33
        oggi ho fatto questo:
        Una barretta

        40gr di BURRO
        30gr di pro
        cereali, nn mi ricordo quanti, mi sembra 4o o meno
        frutta secca


        O_o un po pesante?un po troppo burro?
        - Climber
        - ex Istruttore
        - ex P.Trainer AFFWA

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        • Sergio
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          #34
          Originariamente Scritto da X3me Visualizza Messaggio
          oggi ho fatto questo:
          Una barretta

          40gr di BURRO
          30gr di pro
          cereali, nn mi ricordo quanti, mi sembra 4o o meno
          frutta secca


          O_o un po pesante?un po troppo burro?
          Spero il BURRO fosse di arachidi



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          • BESTIOLINA
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            • Nov 2004
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            #35
            Originariamente Scritto da Sergio Visualizza Messaggio
            Spero il BURRO fosse di arachidi

            no di Niko

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            • giacomo82
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              #36
              Originariamente Scritto da BESTIOLINA Visualizza Messaggio
              no di Niko
              scusa la domanda un po cretina....
              ho letto sopra la tua ricetta per le barrette....ma come fanno a solidificarsi che praticamente non gli hai messo nulla che può dare consistenza??



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              • BESTIOLINA
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                #37
                Originariamente Scritto da giacomo82 Visualizza Messaggio
                scusa la domanda un po cretina....
                ho letto sopra la tua ricetta per le barrette....ma come fanno a solidificarsi che praticamente non gli hai messo nulla che può dare consistenza??

                fai conto che stiamo parlando di ingradienti piuttosto malleabili, che vengono ben impastati con l'ausilio dell'olio e glicerolo e il microonde da il tocco finale.

                capiamoci non avranno la compattezza di quelle confezionate che le sbatti al muro e rimangono perfettamente integra, ma sono resistenti il giusto da essere funzionali.

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                • giacomo82
                  Bodyweb Advanced
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                  #38
                  Originariamente Scritto da BESTIOLINA Visualizza Messaggio
                  fai conto che stiamo parlando di ingradienti piuttosto malleabili, che vengono ben impastati con l'ausilio dell'olio e glicerolo e il microonde da il tocco finale.

                  capiamoci non avranno la compattezza di quelle confezionate che le sbatti al muro e rimangono perfettamente integra, ma sono resistenti il giusto da essere funzionali.
                  magari se sostituissi l'olio con un pochino di burro d'arachidi la consistenza sarebbe nettamente superiore.....imho



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                  • BESTIOLINA
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                    #39
                    Originariamente Scritto da giacomo82 Visualizza Messaggio
                    magari se sostituissi l'olio con un pochino di burro d'arachidi la consistenza sarebbe nettamente superiore.....imho
                    guarda quelle e una base di lavorazione

                    puoi fare variazioni di tutti i temi ottenendo sempre buoni risultati, l'unica è provare e riprovare,i mezzi per farlo li abbiamo tutti in casa e sperimentare in questo caso e decisamente veloce e poco costoso.

                    anche perche le barrette devono addattarsi anche al tipo di dieta
                    queste sono ottime per la cheto, gia per un low carb si potrebbe organizzare altro
                    come se non bastasse anche il sapore non e un dettaglio trascurabile, vabbe la maggior praticità rispetto alle pro in polvere se si deve portare in giro pero sopratutto in regime di definizione dove l'alimentazione difficilmente risulta appagante, "sprecare" un pasto o spuntino con qualcosa di cattivo o privo di sapore e decisamente uno spreco.

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                    • Matt10
                      Bodyweb Senior
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                      #40
                      ho trovato anche queste

                      MagicPunt's MRBs (Meal Replacement Bars):

                      Combine in large mixing bowl:

                      3 Cups Oatmeal
                      1/2 Cup Natural Peanut butter
                      1 cup Skim Milk
                      4 Scoops Protein Powder
                      dash of cinnamon

                      Mix until a sticky batter is formed (may take a few minutes)

                      use a large spoon to spread out the mix into the bottom of a Pam-sprayed glass or metal cooking tray (spread until even)

                      top with 4-8 packets splenda

                      put in the fridge overnight and cut into 8 equal bars that yield:

                      11g fat (good monounsaturated fats)
                      26g carbs
                      21g protein

                      285 calories

                      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      For Cutting:

                      Combine in Large Mixing Bowl

                      8 Scoops Whey (Vanilla is very good)
                      3 Cups Oats
                      1 Package Sugar Free Fat Free Pudding (Any flavor is good)
                      2 Cups Skim Milk

                      Mix until a sticky batter is formed (may take a few minutes)

                      use a large spoon to spread out the mix into the bottom of a Pam-sprayed glass or metal cooking tray (spread until even)
                      put in the fridge overnight and cut into 8 equal bars that yield:
                      3g fat
                      28g carbs
                      29g protein
                      257 calories
                      These bars taste amazing, and are perfect for: breakfast, pre OR postworkout.

                      __________________________________________________ __________________________________
                      Posted by KMW
                      I'm sure this has been coverd a million times on here but i'll pimp the bar i like.

                      1cup milk
                      2cups protein powder
                      package of fat free pudding
                      3cups of oats

                      mix powders and milk, stir in oats, pam muffin tin and put in fridge to set.

                      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                      1cup cottage cheese
                      1/2 cup ff yogurt
                      4 scoops whey (I used ON's vanilla)
                      put these in the blender

                      stir in 3cups oats,
                      form
                      cut
                      FREEZE

                      Then ziplock and keep them in the freezer, add a pinch of oats to the bags, and when 2-4 hours later they are moist and great,

                      200cal
                      3g fat
                      23.75 c
                      20.75 protein

                      might wanna add some sweeter if you use plain yogurt, cause you can sure taste it, and it adds a sour tang to them, but i do like them alot

                      __________________________________________________ ___________________________________
                      Mondesi02 posted these:


                      STRAWBERRY & BANANA MEAL REPLACEMENT BARS
                      Makes 6 bars
                      1 cup raw oatmeal
                      5 scoops of strawberry protein powder ( 90g of protein)
                      1/4 cup fat free cream cheese
                      1/2 cup non fat dry milk powder
                      2 egg whites
                      1/4 cup water
                      1 1/2 bananas, mashed
                      2 tsp. canola oil (this is the secret to moist bars instead of the traditional dry bar)

                      Preheat oven to 325 degrees. Spray a 9x9 square pan with cooking spray & set aside. In a med.ium bowl combine oatmeal, Protein powder & dry milk. Set aside. In another bowl beat together with an electric hand mixer, cream cheese, egg whites, bananas, water & oil. Add the oat mixture & continue to beat until the two are combined. Pour batter into the prepared pan & bake for 30-35 minutes or until toothpick comes out clean.
                      Calories-203, Protein 22g, Carbs 22g, Fats 3g

                      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      Delphene's Protein Bar Recipe

                      3 1/2 cups rolled oats
                      1 1/2 cups dry milk
                      1 tbsp cinnamon
                      1 cup lite syrup
                      2 scoops protein powder
                      2 egg whites
                      1/4 cup orange juice
                      1 tsp vanilla
                      1 cup craisins (cranberry/raisins, or cranberries or raisins) or chopped apple and chopped nuts

                      Mix all ingredients as you add them to each other and then in a waxpaper lined cookie sheet spread the mixture out. After you do this and before you bake them, take a butter knife and cut them into 10 squares. Put them in a 325' oven until lightly browned (about 15 minutes) and store them in an airtight container for up to 2 weeks without refrigeration.

                      Makes 10 Bars 1Bar = 200 calories 12.2 g protein 25 g carbs.


                      __________________________________________________ ___________________________________
                      Totalnatal posted this:
                      found this one on the net , I'm going to make it soon , looks good and doesn't need PB !!!

                      Ingredients:
                      * 6 Egg Whites
                      * 1 Egg Yolk (for those extra amino acids)
                      * 200g Porridge Oats (Complex Carbohydrate)
                      * 3 servings of casein protein chocolate Powder (Any other flavour could be used.)
                      * 150ml Pure Orange Juice (For Flavour and Vitamin C)
                      * 2 Sliced Bananas (Flavour and Sweetness)
                      * 2 Tablespoons Cookable Sweetener (Such as Hermesetas or Canderel)
                      Preparation:
                      1. Preheat your oven to 180 degrees Celsius.
                      2. Put all the ingredients into your mixing bowl and stir until you have a nice even, mixture. (Should look pretty gooey.)
                      3. Find a baking tray approx. 8inch by 8inch and 1inch deep.
                      4. Rub your baking tray with vegetable oil or cooking spray to prevent to mixture sticking.
                      5. Pour your mixture into the baking tray and then place in the oven.
                      6. Bake for around 20 Minutes or until golden brown.
                      7. Leave to cool and then cut into 3 pieces with a sharp knife

                      These bars are supposed to be great:

                      calories:336
                      Proteins:37.6
                      Carbs:42g
                      Fat:4.6!!!!!

                      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                      3 cups oats
                      8 protein servings
                      12 tbsp of PB(I can only use commerical that means no natty PB sadly...)
                      1.5 cup of milk non fat
                      2 egg whites
                      2 tsp of baking powder
                      1/2 tsp of salt

                      Preparation:
                      Combine the above ingredients and put in a oiled (use pam) 9x9 pan.
                      Bake @ 350 for 35 min.
                      Makes 11 bars. When they are cool, put them in the fridge or they will go mouldy in a few days.

                      Per bar:

                      Calories:275
                      Protein:27g
                      Carbs:21g
                      Fat:11g

                      Continued...


                      Posted by JettoFunk

                      Sweet, here's some recipes I stole from Rave on ABCbodybuilding.com


                      INGREDIENTS

                      10 tbsp. natural peanut butter
                      5 egg whites
                      5 scoops whey protein (I find that chocolate mint tastes the best in this recipe, however chocolate tastes good as well)
                      2 cups oats (OPTIONAL: For flavor, I dry cook these on a frying pan until they are toasted)
                      1/2 cup soy milk

                      DIRECTIONS

                      Mix the peanut butter and egg whites in a bowl. Microwave on high for 30 seconds, and mix well (so that the mixture appears smooth). Repeat 4-5 times until all traces of egg whites have dissolved into the peanut butter, and your mixture is a smooth consistent one.

                      Gradually add the protein (one scoop at a time) and stir into the mixture. Next, add the soy milk and follow with the oats. Continue mixing until a thick 'sticky' mixture is present.

                      Smooth the thick mixture into a 13x9 tray and leave for 20-30 minutes. Cut into 10 equal size bars. Individually wrap each bar (I use aluminum foil) and store in the fridge.

                      Nutrition Facts

                      Serving Size: 1 Bar

                      Calories: 220
                      Protein: 20.1g
                      Fat: 10.1g
                      Carbohydrates: 15.1g


                      __________________________________________________ ___________________________________
                      Velikimajmun Posted:
                      My new low fat protein bar recipe ( The Majmun Bar)

                      I've been working on a low fat alternative to the Magic Punt Bar ( great recipe btw). I finally have it.

                      ingredients:

                      8 oz fat free cream cheese
                      4 scoops protein powder ( i use chocolate)
                      3 cups whole oats
                      1/2 cup splenda
                      Dash of cinnamon ( to taste)

                      Combine splenda, cream cheese, protein, and cinnamon in a bowl and mix with an electric mixer on high til its smooth.

                      add the oats and mix with the mixer until you have a fairly homogeneous mixture.

                      note if it is too thick add a 1/4 cup of milk or water

                      spray an 8x8 pan with PAM. spread the mixture in the pan. sprinkle some additional splenda on top and place in the fridge for an hour.

                      I cut mine into ten bars for a breakdown of

                      154 cals, 17.8g carb, 15g protein, 1.8 g fat


                      __________________________________________________ ___________________________________
                      mostly harmless posted this:

                      Mike's Protein Bars:
                      In a mixing bowl combine...

                      1 cup blended oats (blend rolled oats until you have a powder)
                      1 cup rolled oats
                      2 tbl spoons flaxseed meal
                      3-4 tbl spoons of natty crunchy peanut butter
                      3 eggwhites and 1 whole egg
                      1 banana
                      4-5 scoops of (vanilla) whey protein powder
                      handful of almonds

                      Preheat the oven to 350, pour/scoop/push the mush into a glass pan (spray some no-stick spray first) and i like to sprinkle some steel cut oats on top just for aesthetics. Cook for 15-18 minutes....

                      Enjoy...


                      __________________________________________________ ___________________________________
                      Posted by Anthonyfel

                      Amazing 55 Cent Nutrition Bar

                      I kitchen tested this one a few different times and I think I got it right. Increasing the protein did not work well for me and I slightly increased the carb count with a bit of natural applesauce but it's softer now. It tastes fine without it too if you don't have applesauce around the house.
                      I thought this would be a good snack/post workout choice with a little natural peanut butter for some fat and supplement it with a protein drink or eat it with breakfast with some eggwhites. I just had one warm (hey, I know it's late for carbs but I had to taste test) and thought it would be good with reduced/non-fat butter too. In any case, it's 55 cents and less than 5 mins to prepare, and a pretty big size bar.
                      Recipe Yields 10
                      Per serving: Calories- 140 Carbs- 23g Protein- 15g Fat- .5 g
                      Cost Per Serving- $0.55 ( oatmeal and eggs were on sale, reduced calorie syrup is most costly component)
                      Ingredients:
                      3 1/2 cups rolled oats (I used quick oats)
                      1 1/2 cups powdered non fat milk
                      1 cup sugar free or reduced calorie fructose sweetened pancake syrup
                      (nutrition stats based on reduced calorie..s/f syrup may reduce carbs a little more)
                      2 egg whites
                      1/4 cup Orange Juice
                      1 tsp Vanilla
                      1/4 c. natural applesauce
                      4 scoops chocolate whey protein powder (I used Max Whey for this)
                      Directions:
                      -Preheat overn to 325
                      -Mix all the dry stuff in bowl to blend it
                      -Add in remaining ingredients and mix well. Consistency is sort of like cookie dough
                      -Spread on cooking sheet coated with non-stick spray. You can use a 9X12 baking dish if you want it thicker.
                      -Bake until edges are crisp and browned. Since the protein is choc. flavored you might not noticed the top brown that much.
                      -Cut into 10




                      In addition I found another thread in which WhiteFire posts a bunch of very good recipes, I would suggest you check this one out
                      Originariamente Scritto da JPP
                      eh ragazzo mio eh, li si li si, tu mi stai dando una soddifazione, discepolo mio
                      Originariamente Scritto da JPP
                      cosa genera la crescita? la crescita è generata dalla combinazione di esplosività associata al carico. Questo fa crescere
                      Originariamente Scritto da Vale
                      Se mi costruisce la piscina, andrò sotto casa a conoscerlo, lo amerò, lo vezzeggerò e gli darò 500 euro per andare a baldracche tutte le settimane...
                      If a movement is totally safe, it is totally useless
                      Followed by AlbertoGrazia

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                      • mark23az
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                        #41
                        quanto tempo dopo averla fatta si possono mangiare?
                        impossible is nothing

                        My diary:
                        http://www.bodyweb.com/forums/blogs-...-mark23az.html

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                        • mark23az
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                          #42
                          Originariamente Scritto da Meco Visualizza Messaggio
                          molto simili a quelle che preparavo io
                          ma la ricetta era questa x 4 barrette :

                          Caseine 120 gr
                          Siero pro 40gr
                          fiocchi di avena 80gr
                          miele 80gr
                          natural peanut butter 80gr
                          uva secca (o fichi secchi sminuzzati) 60gr
                          acqua quanto basta.

                          impastate e stese su carta da forno incannellata.

                          una bomba atomica di calorie e proteine
                          tempo di cottura????e a ke temperatura??
                          impossible is nothing

                          My diary:
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                          • X3me
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                            #43
                            Originariamente Scritto da Sergio Visualizza Messaggio
                            Spero il BURRO fosse di arachidi
                            ma va la, burro che fa mia nonna
                            - Climber
                            - ex Istruttore
                            - ex P.Trainer AFFWA

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                              #44
                              Originariamente Scritto da X3me Visualizza Messaggio
                              ma va la, burro che fa mia nonna
                              Forse meglio la margarina....



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                                #45
                                Originariamente Scritto da Sergio Visualizza Messaggio
                                Forse meglio la margarina....
                                AHAH ma ho usato quello d'arachidi!!
                                - Climber
                                - ex Istruttore
                                - ex P.Trainer AFFWA

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