If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Proteine del siero del latte o proteine delle uova?
se non sbaglio uno dei problemi della vecchia generazione di pro dell'uovo era l'eccesso di sodio (oltre al sapore).
adesso la situazione è migliorata?
guarda il contenuto di sodio delle pro delle uova è sempre lo stesso, magari sono cambiate le tecniche di lavorazione.
Il tenore di sodio non è solo dato dalla materia prima principale ma anche dagli aromi e le varie aggiunte.
Ora non conosco le tecniche dfi lavorazione per l'estrazione della proteina dalle uova ma non penso sia cambiata. Albume è albume rimane...
se non sbaglio uno dei problemi della vecchia generazione di pro dell'uovo era l'eccesso di sodio (oltre al sapore).
adesso la situazione è migliorata?
per quanto riguarda il sapore, io ho assaggiato le eurosup....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta