If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
non ho capito una cosa sul vitargo c'è scritto che è amido di orzo ...
ma se l'orzo è il cereale a più basso IG come mai viene usato post allenamento invece del glucosio? qualcuno mi può dare una spiegazione e vorrei sapere che IG ha...
una cosa è l'orzo, una cosa è l'amido di orzo.
In primis non hai fibre (cosa che abbassa l'IG), eppoi il processo produttivo alza l'IG dell'alimento (ad esempio accorciando le catene).
Basta che pensi alla maltodestrine, che a seconda di quanto sono lunghe le catene puoi avere IG differenti pur partendo sempre dal mais.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta