If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
adesso non li ho sottomano..ma gli zuccheri rispetto agli amidi erano una quantita' irrisoria, quindi destrosio non credo proprio..i conservanti da quando ingrassano? sono ovunque anche nelle scatolette di tonno, salmone e compagnia bella..
la percentuale totale di grassi alla fetta e' di 1,6 c.a di cui la gran parte saturi..gli idrogenati non sono segnati..ma quando hai mangiato 5 fette l'equivalente di 100gr quanta merda puoi aver mangiato? specie se lo fai post w.o o di prima mattina?
ragazzi senza offesa ma se guardiamo in prodotti in questo modo c'è da uscire pazzi..
CMQ SE GUaedi è trattato con alcool!
poi ha 5,5g di grassi x 100g!
mai visto un pane con questi valori!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta