If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oggi ho pesato i miei 170g di spaghetti a secco e mi sono reso conto che cotti sono 480grammi!! minchia tantissimi e mi domandavo se voi considerate la pasta cotta o secca nella vostre diete!
Cioè quando parlate di 100 grammi parlate di 100 cotti o crudi?
si chiaro che è acqua ma l'aumento è notevolissimo!!
Non importa perchè il peso è determinato da una componente non calorica quale l'acqua.Quindi se cotti pesano 200 g o 800 g, ma l'aumento di peso è determinato da una componente non calorica, cosa te ne frega alla fine? I cibi comunque si pesano sempre a crudo
Esatto. Tranne che non si voglia determinare il "rendimento di un cibo", ossia quanto rende da cotto e quanto volume è in grado di acquistare. La pasta proteica per esempio ha un rendimento alto , il riso invece non molto
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta