If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ho letto da qualche parte che i carbo, se cotti a lungo, aumentano il loro i.g., questo vale anche per la frutta e tutto il resto?
Qualcuno ha qualche spiegazione tecnica?
Grazie
"Le tigri dell'ira sono più sagge dei cavalli dell'educazione". William Blake Diario CercasiCavieUmane
Se ad esempio mangio i fiocchi d'avena nel latte(senza cottura) o li mangio cotti in acqua, tipo porridge, in quale dei due modi l'i.g. sarà superiore?
E per quando riguarda la frutta? Se prendo un decotto di mele l'i.g. delle suddette subirà un rialzo molto superiore a quello presente nel frutto fresco?
"Le tigri dell'ira sono più sagge dei cavalli dell'educazione". William Blake Diario CercasiCavieUmane
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta