If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salve ragazzi,
volevo chiedervi un consiglio:
per motivi di tempo, utilizzo sempre i bianchi d'uovo freschi
(alla Rocky) senza cuocerli.
Questa tecnica la uso da anni (analisi sempre perfettissime)
cosa comporta?
Salve ragazzi,
volevo chiedervi un consiglio:
per motivi di tempo, utilizzo sempre i bianchi d'uovo freschi
(alla Rocky) senza cuocerli.
Questa tecnica la uso da anni (analisi sempre perfettissime)
cosa comporta?
cos'è esattamente e perchè non cuocendolo risulta carente?
Grazie!!!
avidina, un aminoacido contenuto nell'ovoalbumina e nn digeribile si lega alla biotina e ne impedisce l'assorbimento a livello inrestinale...
biotina: coenzima necessario al corretto metabolismo degli aminoacidi, della sintesi dei grassi e del glicogeno...
una sua carenza porta affticamento, nausea, depressione, stanchezza muscolare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta