If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ragazzi ma come fate a spararvi 200/250 gr di petto di pollo...a me viene la nausea non riesco proprio...come posso cucinarlo in modo che non sappia di...pollo.
Ho provato ad innaffiarlo con succo di limone ma fa cagare lo stesso.
:vom:
If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
se peoprio non riesci usa qualcosaltro, che so, se devi star leggero ad esempio puoi provare la trota al cartoccio (ne puoi mangiare anche di +) o tacchino o nasello o .....
bè, di roba ce nè, vedi tu, non sei obbligato a fissarti sul pollo
Prova a cuocerlo sulla piastra, poi lo tagli a dadini e lo metti nell'insalata fresca con pomodorini, origano, carote e finocchi.
aggiungi qualche dadino di fesa di tacchino o scaglie di grana, olio di oliva e aceto...
Io ne mangio anche due etti...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta