If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Originally posted by elfe scusa aspe'...ma qualsiasi fonte di carboidrati contiene una fonte di proteine...pero' se le detraggo dalla somma totale, mi troverei con una percentuale di proteine di alto valore biologico (siero latte) e un'altra percentuale di valore biologico nullo e perdipiu' incomplete....
insomma ma le proteine della pasta, del pane, dei legumi...si contano oppure no???
p.s. max poi volevo sapere ma intendevo proprio la pasta come alimento..va bene a colazione?? qualcuno la mangia?? oppure devo mangiare (bleah...) i soliti cereali??
Il fatto è che non le devi detrarre dalla somma totale delle proteine, pur essendo a basso VB. Vanno contate TUTTE le proteine, nessuna esclusa. Anche se a basso VB la proteina incompleta ha lo stesso metabolismo di una completa, per cui va conteggiata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta