If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Originally posted by Manchester costerà la metà, non mi ricordo il nome di preciso comunque c'è scritto dietro fruttosio (con un alta%) sugli ingredienti.
Buona quella alla ciliegia
Grazie mille, credo che la proverò e farò un confronto con la diet hero (di solito uso quella alla ciliega nera)
In Francia si trova in commercio un altro tipo di formaggio allo 0% di grassi, si chiama semplicemente formaggio bianco, lo produce anche la Danone,immagino che sia qualcosa di molto simile al quark.
bye ,
Angel
Originally posted by angelbb In Francia si trova in commercio un altro tipo di formaggio allo 0% di grassi, si chiama semplicemente formaggio bianco, lo produce anche la Danone,immagino che sia qualcosa di molto simile al quark.
bye ,
Angel
Allora quì in Svizzera si trova il quark "nature" e quello alla frutta con 0,1% di grassi :
pro 6g
carb 5g
grassi 0,1g
poi esiste il "blanc battu" che è come il quark ma i valori nutrizionali cambiano...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta