If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Originally posted by LIZARD2 Mi fate capire il perchè di riferimenti diversi di determinati valori nutrizionali nelle varie tabbelle......
Gli alimenti sono tutti uguali, giusto???
Allora perchè per esempio il pollo che ha 20 g di prot su 100, in altre tabbelle risulta che ne ha 24, ed in altre ancora 18???
Perchè in ogni scienza, vi è sempre l'errore relativo, che è un errore ineliminabile. L'unica cosa che si può fare è cercare un valore che si possa quanto più avvicinare al parametro standard. Ecco perchè si parla di valori nutrizionali medi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta