If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Originally posted by kumparò io so solo ke é a livelli della bresaola...
ma i valori non li trovo +
Ai livelli della bresaola no, soprattutto per quanto riguarda il contenuto proteico. Comunque ecco le informazioni nutrizionali per 100 gr di prodotto:
Originally posted by max_power Ai livelli della bresaola no, soprattutto per quanto riguarda il contenuto proteico. Comunque ecco le informazioni nutrizionali per 100 gr di prodotto:
Originally posted by Euro79 la fesa di tacchino c'è in due modi: insaccati e fette(tipo petti di pollo)...quei valori appartengono alla prima o alla seconda?
che differenza c'è tra le 2?
quanta fesa si dovrebbe mangiare a pranzo?
1 = E' riferito alla fesa di tacchino tipo petto di pollo, cioè quella che compri in salumeria cruda.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta