If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
io ho sempre il timore che utilizzino grassi idrogenati
x ora uso solo pane azimo, gallette di riso soffiato e wasa integrali...
Ma ogni tanto,tipo domenica, uso cracker light vitasnella...
Originally posted by speedindust io ho sempre il timore che utilizzino grassi idrogenati
x ora uso solo pane azimo, gallette di riso soffiato e wasa integrali...
Ma ogni tanto,tipo domenica, uso cracker light vitasnella...
Nient'altro da aggiungere....
FIGLIO DEL DEMONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Originally posted by Steel77 ingredienti: farina di frumento-olio vegetale-lievito naturale-estratto di malto-sale.
val.nutrizionali x pezzo(15g): kcal 60
pro 1.7
carbo 9.6(di cui zuccheri 0.29)
grassi 1.6(di cui saturi 0.80)
fibra 0.8
sodio 0.12
come vi sembrano?
Se contengono 1,6 gr di grassi per pezzo in 15 gr di prodotto e allora meglio che lasci perdere. Conta che non penso che ne mangi solo una. I grassi sono idrogenati visto la presenza di " Oli vegetali" quasi sicuramente olio di palma o di cocco.
Originally posted by Steel77 finalmente ho trovato le wasa.certo che abituato alle spianelle mi sono sembrate insapori cmq le spianelle non le abbandono
Ovviamente le fette Wasa sono di gran lunga migliori.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta