If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
l'altro giorno al supermercato ho visto che la manzotin ha creato il pollo in gelatina..magari è già in commercio da tempo ma io lò visto solo ora..comè? che ne pensate? potrei inserirla in una dieta low?
mmm..sai che non li sò? non l'ho comprata...sò solo che diceva di avere l'1% di grassi su una scatoletta da 75grammi mi pare...la gelatina può contenere carbo?
è la solita carne in scatola in gelatina, abbastanza ricca di sodio e conservata con nitriti/nitrati di cui è meglio limitare il consumo (dato che sono presenti già nella maggior parte dei salumi), ovviamente una-tantum per comodità ci può stare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta