If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ciao,
credo di essre intollerante al latte... la domanda è: che cosa succede se continuo a prendere i latticini ugualmente anche essendo intollerante?? oltre a gonfiore e diarrea... per favore rispondetemi è importantissimo!!!
Non so precisamente i sintomi per stabilire se si è intolleranti al lattosio.
Ma dai un'occhiata quì---->Intolleranza al lattosio
Spero che in questo articolo troverai la soluzione.
Non so precisamente i sintomi per stabilire se si è intolleranti al lattosio.
Ma dai un'occhiata quì---->Intolleranza al lattosio
Spero che in questo articolo troverai la soluzione.
però se prendo il latte zymil, yougurt e parmiggiano le digerisco le proteine??
graziemille in anticipo
Lo yogurt e i formaggi stagionati non hanno un contenuto in lattosio molto elevato. Nel primo caso (yogurt), i bacilli scindono già il lattosio nei due monosaccaridi (glucosio + galattosio), mentre il formagio stagionato in sè, non contenendo un'eccessiva quantità di carboidrati, ha un contenuto in lattosio molto ridotto.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta