If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
come vi sembra? lo tollero bene e non riesco invece a mangiare il pane fresco mi sazia troppo e non ho nemmeno il tempo di comprarlo, lo utilizzo negli spuntini mattina e pomeriggio, avendo necessità di cibo ad alta densità calorica per la dieta attuale di massa...
c'è qualche motivo per cui dovrei evitarlo? non mi risulta abbia grassi idrogenati
Se fai un search trovi almeno 10/15 discussioni su questo argomento. In breve è stato sempre demonizzato perchè trattato con alcol, e comunque anche se lo usi 2/3 volte alla settimana quando non riesci proprio ad acquistare il pane normale, non credo possa ucciderti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta