If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Volevo inserirlo nella mia cena, per sostituire i soliti 120-130 gr di carne.
Visto che sono scatole da 100 gr, pre raggiungere la quota proteica si può aggiungere un po' di tonno ?
L'ho trovato al supermercato, ha la scatola bianca e sono filetti al naturale.
Per raggiungere il quantitativo di 120 gr di carne, quanto tonno dovrei aggiungere?
Arrivare a 150 gr sono troppe pro?
Quindi una cena con:
250 gr di fagioli
120 gr tonno e salmone
Verdura
Olio
Non va bene?
Meglio sostituire i fagio li con 100 gr di pasta? O magari 80gr?
Quindi una cena con:
250 gr di fagioli
120 gr tonno e salmone
Verdura
Olio
Non va bene?
Meglio sostituire i fagio li con 100 gr di pasta? O magari 80gr?
ma va va
però potresti fare così per migliorare la situazione: 50% cho da pasta + 50% cho da legumi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta