If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Che ne pensate? In particolare il suo IG è alto?
Io ne uso 50g insieme a 220g di albumi ed è una soluzione comoda. Ne consumo 100g al giorno.
La consigliate o la sconsigliate?
Sono in massa naturalmente.....
So che in massa "va bene tutto" però non ne sono così sicuro.
Io uso 50g di farina per colazione e come pre nanna e adesso sta esplosione di glucosio prima di andare a letto mi preoccupa un pò.
Originally posted by Gawain Quella integrale ha, più o meno, lo stesso IG di quella bianca.
Comèè possibile?
Già il contenuto in fibre e lipidico, dovrebbe abbassare l'IG!
ho trovato solo una tabella alimentare dei vari tipi di farina, ma non l'IG:
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta