If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cmq almeno 1/2 settimane si conserva?
nn in frigo vero?
il tempo di conservazioni sono dipendenti oltre che dalle caratteristiche dell'olio stesso dalle modalità di conservazione, va conservato sempre al buoio lontano da fonti di calore e in bottiglie preferibilmente di vetro scuro. non in frigo
più è alta la percentuale di polinsaturi prima si degraderà, l'odore di rancido è caratteristico della degradazione.
per questo l'olio di oliva è l'olio migliore in termini di qualità e stabilità, per l'alta percentuale di monoinsaturi, rispetto agli altri oli che sono polins.
niente, semplicemente che condensa, perde di fluidità, si ammalloppa, e non è bello da vedere dentro l'insalata!!!
lo fa anche se lasciato in un posto molto freddo, tipo casa in montagna senza riscaldameti, sembra che sia pieno di muffa...!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta