If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sento parlare spesso di bianchi ma non mi sono mai imbattuto in una ricetta che prevedesse almeno un rosso.....ho provato l'altro giorno a buttare 1 rosso detro 150 gr di bianchi con una spruzzatina di pam sulla padella e via, per me che non amo i bianchi m'è piaciuto.....
ho fatto na stronzata??
qunti grassi contengono 1 tuorlo??
troppe pippe mentali??
Sono circa 5g di grassi ogni tuorlo... Cmq i bianchi nn farteli così semplici... Ci sono mille ricette da fare e sono tutte valide e buone... Personalmente li faccio a mò di crepe e sono molto buoni
---Non basta essere bravi, bisogna essere i migliori---
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta