If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Giorno ragazzi, vi volevo domandare oltre a pane, pasta e riso, voi usate altri prodotti come piadine, panini per hamburger, grissini, crakers, crostini oltre ai vari cereali (farro,orzo....)
E se ogni tanto li mischiate anche ad.es. vi fate un insalatona con una parte di riso e un po di mais o usate solo un tipo di carbo
Tolta la palestra e messo dentro l'ambito "salutistico", guarda gli ingredienti.
Meno "trasformato" e processato mangi, meglio è.
Ergo i primi 5 alimenti (se industriali) che citi, in cronico, sono merda.
Saltuariamente non ti stecchiranno.
Quindi ovvio che in questo ci voglia misura e buon senso.
Senza entrare in "manie".
Flessibilitá.
No chiedevo perche con sto caldo di questi giorni anche accendere un fornello per metere un po di acqua non avevo voglia e per questo magari mi facevo delle friselle pugliesi con pomodorini e pesce o delle insalate con crostini
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta