If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
L'altra sera post-wo ero stanco dei soliti albumi sodi con gallette e allora ho sbriciolato le gallette in una teglia ci ho messo gli albumi, ho mescolato bene e ho messo in forno a 180° per circa 30min.Risultato ottimo almeno ho variato e poi ho anche preso due fette di bresaola e le ho messe in mezza a questa specie di crostata...delizia
L'altra sera post-wo ero stanco dei soliti albumi sodi con gallette e allora ho sbriciolato le gallette in una teglia ci ho messo gli albumi, ho mescolato bene e ho messo in forno a 180° per circa 30min.Risultato ottimo almeno ho variato e poi ho anche preso due fette di bresaola e le ho messe in mezza a questa specie di crostata...delizia
Nessun problema tassinaro...figurati volevo solo farti notare che il sodio e' poco nelle gallette normali...tranquillo...
ioria86 gli albumi post w.o. nn sodi...meglio strapazzati...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta