If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lo stuzzo è ottimo, ricorda molto, sia per l'aspetto che per il gusto, la carne di cavallo. e sembra anche abbastanza magra. però non ne conosco i valori nutrizionali.
Struzzo, cotto [tessuto muscolare privato del grasso visibile, cotto in forno senza aggiunta di grassi e di sale e scolato dal grasso prodotto con la cottura]
Composizione chimica e valore energetico degli alimenti per 100g di parte edibile
Canre di struzzo,
il prezzo si aggira intorno alle 33 mila al Kilo ........l'ho assaggiata e' squisita...sembra molto magra.....il filetto e' eccellente........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta