If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
QUANDO HO PUBBLICATO QUESTO POST MI ERA VENUTA LA TENTAZIONE DI METTERE::"...SPERO CHE IL MIO MSG NON SI TRASFORMI NUOVAMENTE NELLA DISPUTA TRA COLORE CHE SOSTENGONO SOLO CARBO E CHI SOSTIENE CARBO E PROTE", POI HO DETTO:" MA VA', NE HANNO APPENNA DISCUSSO...." E INVECE ECCOCI DI NUOVO QUA E NON NE VERREMO MAI A CAPO!!!
MA se questo succede è evidente che è perchè NOI TUTTI SIAMO DESIDEROSI DI SAPERE VERAMENTE COME STANNO LE COSE!
E c'è un solo modo per sapere come stanno le cose, almeno in campo medico/fisiologico/biochimico eccetera (insomma con quanto ha a che fare il corpo umano):
Secondo me Sears si rifeisce nel caso delle proteine/glucagone ad un pasto non esclusivamente proteico ma con carbo e grassi, mentre nel rapporto proteine/insulina si riferisce ad un pasto solo proteico.
Is a calorie a calorie?
---------------------------
Nulla dies sine linea
---------------------------
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta