If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Verificando la tabella che si trova sul forum ho visto che ci sono alcuni alimenti tra i quali gli "spaghetti arricchiti con proteine" che hanno un basso IG.
Sono i classici spaghetti all'uovo?
Cosa dicono gli esperti, si possono mangiare in ZONA?
Si dovrebbe avere un IG più basso in quanto c'è l'uovo che ne comprende la composizione totale.Nella pasta normale invece che è interamente formata da grano duro questo indice glicemico sarà più alto.
Comunque in zona si può mangiare anche la pasta normale...solamente che secondo me è un problema di quantità !Se ne può infatti mangiare di meno perchè la pasta raffinata contiene più carbo delle fette di segale oppure di altri carboidrati comunque non raffinati.
Credo che non dobbiamo travisare il significato della zona.E' vero che l'indice glicemico è un parametro molto importante,ma comunque lo scopo principale della zona è mantenere il rapporto 40/30/30.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta