If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sì. Più spesso carne bianca a pranzo e cena, a volte carne bianca a pranzo e pesce la sera.
Ci abbino sempre derivati animali (fiocchi, yogurt, whey, albumi, uova).
Sì. Più spesso carne bianca a pranzo e cena, a volte carne bianca a pranzo e pesce la sera.
Ci abbino sempre derivati animali (fiocchi, yogurt, whey, albumi, uova).
Ah ok, no giusto per sapere
Ogni tanto mi fanno allarmare tutte ste voci contro le proteine animali in tv, giornali, radio ecc..
come so sti spritz? Un mio amico di Vicenza, ma che studiava a Padova, mi raccontava che lo "spitz" da quelle parti è senza Aperol cioè semplicemente vino bianco annacquato!!
come so sti spritz? Un mio amico di Vicenza, ma che studiava a Padova, mi raccontava che lo "spitz" da quelle parti è senza Aperol cioè semplicemente vino bianco annacquato!!
Quelli lì erano abbastanza annacquati in realtà, ma con un euro e mezzo l'uno era normale.. Di solito però fanno aperol e vino e basta
Squat 5 x 8 x 86kg
Stacchi GT 4 x 6 x 70kg
Affondi 3 x 15 x Bw+10kg
Stacchi GT 3 x 15 x 52kg
Calf zavorrati 4 x 20 x Bw+40kg
Full leg raises 1 x Max (8)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta