If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
15.50 130gr pasta al ragù,1hg scaloppina di maiale,1hg insalata+20gr evo,15gr caseine,2cps efa
18.15 1 scoop no-x
20.10 1 piatto abbondante minestrone di legumi e verdure,3 zampe di maiale bollite(250gr disossato)1hg insalata+25gr evo
22.30 30gr caseine,30gr maio
</B>
Tre domande:
-a quante pro stai per kg LBM?
-ma scusa epa è proprio SOLO epa?
-ma quella maionese te la pappi al cucchiaio (22.30) ? Grandissimo...anche a me piace così!!
Tre domande:
-a quante pro stai per kg LBM?bhoooo so ke sn una marea,ma la carnazza e affettati nn so rinunciare,toglimi i dolci ma nn la carne.. all'inizio dovevano essere 2.2grx lbm ma ormai credo ke sn vicino ai 3 o poco più
-ma scusa epa è proprio SOLO epa? contiene o3-o6 quello della ultimate nutrition "flax seed oil"
-ma quella maionese te la pappi al cucchiaio (22.30) ? Grandissimo...anche a me piace così!!
troppo buona csì la maio,poi vado matto x qsi tutti i tipi di salse..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta