If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La pizza normalmente la faccio così
500gr farina00
400gr acqua
25gr lievito birra panetto
nient'altro ne olio ne sale ne altri grassi
circa 30 minuti a 250gradi al forno elettrico
La faccio uguale anch'io
a volte la faccio imbottita, con rucola, bresaola, pepe, salsa di pomodoro, basilico e ricotta
grazie per il consiglio brò! sra sera poi è saltata e l'abbiamo presa in pizzeria...ma per la prossima volta non mancherò di seguire i tuoi suggerimenti
grazie per il consiglio brò! sra sera poi è saltata e l'abbiamo presa in pizzeria...ma per la prossima volta non mancherò di seguire i tuoi suggerimenti
esce buonissima con valori nutrizionali fantastici e poi a costo veramente quasi zero in confronto a quello che ti sparano in pizzeria
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta