If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Whip,Pino, Dorian no calf's Crazy Log (Don't do this at Home!)
mi vergogno per la mia ignoranza in materia, ma cosa si intende per nocerino style?..che peculiarità ha una routine così definita?
Di colpire tutte le fibre dalle bianche più "toste" alle rosse fino all'ipertrofia sarcoplasmatica...
Diciamo che è un ibrido... ma in questa momento della mia "carriera" penso si incastri bene...
Di colpire tutte le fibre dalle bianche più "toste" alle rosse fino all'ipertrofia sarcoplasmatica...
Diciamo che è un ibrido... ma in questa momento della mia "carriera" penso si incastri bene...
ho capito...
"è una vergogna per un uomo invecchiare senza vedere la bellezza e la forza di cui il suo corpo è capace" (Socrate)
bè falla light allora...più albumi meno rossi, usa magari prosciutto crudo sgrassato anzichè guanciale ed il gioco è fatto
Non è un uovo che pregiudica il tutto... ma il soffritto del guanciale e il parmigiano appalla...
Indi crudo sgrassato saltato in padella senza olio...
Un ovetto e un paio di cucchiai di parmigiano
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta